Konserwowe

Wyświetlanie 1–36 z 41 wyników

Konserwowanie warzyw zalewą octową pozwala na długo zachować smak i właściwości dojrzałych, sezonowych warzyw.
Zalewa octowa chroni warzywa przed zepsuciem, zachowując zawarte w nich witaminy i minerały. Słoiki zaprawia się tradycyjnymi metodami, bez konserwantów i szkodliwych dodatków.

Pozostała po warzywach zalewę octową możesz wykorzystać do marynowania mięsa.

Nie znalazłeś/aś interesującego Cię produktu?

Zasugeruj dodanie produktu do oferty

Wybierz pola do wyświetlenia. Inne zostaną ukryte. Przeciągnij i upuść, aby zmienić kolejność.
  • Obraz
  • SKU
  • Ocena
  • Cena
  • Magazyn
  • Dostępność
  • Dodaj do koszyka
  • Opis
  • Treść
  • Waga
  • Wymiary
  • Dodatkowe informacje
  • Atrybuty
  • Atrybuty niestandardowe
  • Pola niestandardowe
Click outside to hide the comparison bar
Porównaj